Even voorstellen:

 

Welkom op de website Cattery Toret's Tycoon.

 

Toret's Tycoon is een kleinschalige en persoonlijke hobby Cattery die voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de katten vereniging NLKV (Nederlandse Langhaar Katten Vereniging) en daar geregistreerd is.

Ook heb ik een UBN nummer van de Rijksoverheid.

Mijn dieren zijn of worden nog nagekeken door de dierenarts of specialisten en is het gezondheidsverklaring in het EU paspoort ingevuld.

Dit betekent onder andere dat de ouderdieren getest zijn of nog worden getest op HCM/PKD/CIN middels DNA (bloedafname) en Echografie.

Mijn streven is om gezondheid, karakter en de rastypische kenmerken te combineren in een totaal beeld.

Gezondheid & karakter is het meest belangrijke, om samen met u nieuwe gezinslid jaren van elkaars gezelschap te genieten. 

Voor zover dat mogelijk is met de reeds huidige aanwezige gezondheidsonderzoeken voor de katten. Zoals DNA, Echo en röntgen onderzoeken.

Al mijn dieren worden privé in het gehele huis en omheinde tuin gehouden alwaar zij genoeg ruimte hebben om te rusten en spelen.

Ik ga graag naar katten tentoonstellingen, het is altijd gezellig en informatief om met geïnteresseerden en collega fokkers van gedachten te wisselen en een saamhorigheidsgevoel te hebben.

Veel kijkplezier, en via de homepagina kunt uw zien, hoe contact met mij op te nemen als er vragen zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Paula Toret

© Toret's Tycoon

 

De Ragdoll en Maine Coon zijn mijn lievelings katten rassen. Hieronder ziet u mijn Maine Coons in het verleden, die ik ook vol trots heb geshowd vroeger.

Toret's Tycoon Wolverine : Best In Show

Boo Boo Bear's Beatrice Kiddo of Toret's Tycoon : Best In Show

Motley Crew's Cheyenne of Toret's Tycoon : Best In Show